O Rotary klubu Ajdovščina

Rotary klub Ajdovščina je bil ustanovljen v začetku leta 2001, oktobra 2002 je bil sprejet v Rotary International.
Poleg druženja in negovanja rotarijskih načel in vrednot je delovanje kluba usmerjeno k dobrodelnosti, predvsem na področjih, ki jih sistemska pomoč države obide.
Od ustanovitve dalje je klub imel precej odmevnih dobrodelnih akcij, ter z znatnimi sredstvi pomagal pomoči potrebnim v okolju kjer klub in njegovi člani živijo in delajo. To so predvsem občine Ajdovščina, Vipava, Logatec, Sežana, Divača, Bovec in druge.
Skupaj s sosednjimi klubi smo izvedli dobrodelne aktivnosti v širši okolici, ter z distriktom tudi vseslovenske projekte.
Na mednarodnem področju smo v poplavah, ki so leta 2014 prizadele BIH in Srbijo, z veliko dobrodelno akcijo pomagali pobratenemu Rotary klubu iz Čačka in mestu Čačak v Srbiji.

Člani Rotary kluba Ajdovščina

Velja temeljno načelo, da Rotary klub sam odloči, koga sprejme v svoje vrste. Na lastno željo ni mogoče postati član Rotary-ja. Rotarijci izhajajo iz različnih poklicnih področij, kjer imajo vpliv s svojo osebno integriteto. V Rotary klubu sklepajo osebna prijateljstva. S tem pospešujejo razumevanje med strokami.

Aleš Brenčič

Jože Petrovčič

Miha Glumac

Peter Marc

Robert Pavletič

Tilen Kranjc

Ivan Mikić

Boštian Furlan

Marko Corn

Miha Matevžič

Rok Ravbar

Tomaž Bizajl

Jerica Gomizelj

Robert Zavnik

Dušan Černigoj

Eva Černigoj

Matej Stegel

Nace Mušič

Robert Černe

Samo Oblak

Tomaž Kavčič